Pleisteren, de basis voor een kwalitatief interieur

Misschien heb je nooit verder stil gestaan bij “plakwerk”, behalve dan dat het wit en recht moet zijn. Jouw eigen stek personaliseren doe je ook met pleisterwerk. Kijk eens mee hoe pleisterwerk het gevoel van een ruimte mee bespeelt. Doelbewuste afrondingen zetten je landelijke bouwstijl in de verf. Een strakke bouwstijl vraagt om super strakke lijnen. En ga zo maar door.

 

Tom en Gert vormen een hecht team dat mekaar perfect aanvult en elke dag zelf de werken uitvoert. Hierdoor zijn wij in staat onze werken op te leveren met de hoogst mogelijke afwerkingsgraad en met aandacht voor de kleinste details.

Wij zorgen voor een vlekkeloze overgang van ruwbouw naar de afwerkingsfase van je project. 

Bent u geïnteresseerd om de kwaliteit die we leveren van naderbij te bekijken? Maak dan gerust eens een afspraak om te kijken naar onze werken waar we bezig zijn.
Zo kan u zien dat alle pleisterwerken met oog voor detail uitgevoerd worden en wij een kwaliteitsvolle en schilderklare afwerking garanderen!

Offerte aanvragen

In een bouwproces is het kostenplaatje belangrijk om in de gaten te houden. Bezorg ons je meetstaat van de architect of bouwplan en we maken een eerste prijsindicatie met onze eenheidsprijzen

  • Facebook

Contacteer ons

Email: bezettingswerken.eykens@telenet.be

Gert: 0494 / 90 05 07 

Tom: 0472 / 99 60 07

Bezettingswerken Guy Eykens & Zonen bvba


Klein Ravels 109, 2380 Ravels

Turnhoutsebaan 15, 2275 Gierle

© 2020 by Bezettingswerken Guy Eykens en zonen bvba