Op verlaagde plafonds en valse wanden is het mogelijk om met de stucplaat te werken. Dit is een gipsplaat die afgewerkt wordt met 1 laag pleister

De eerste zichtbare afwerking van uw interieur

Misschien heb je nooit verder stil gestaan bij “plakwerk”, behalve dan dat het wit en recht moet zijn. Jouw eigen stek personaliseren doe je ook met pleisterwerk. Kijk eens mee hoe pleisterwerk het gevoel van een ruimte mee bespeelt. Doelbewuste afrondingen zetten je landelijke bouwstijl in de verf. Een strakke bouwstijl vraagt om super strakke lijnen. En ga zo maar door.

 

Onze pleisterwerken worden uitgevoerd met de hoogst mogelijke afwerkingsgraad en met aandacht voor de kleinste details. Wij zorgen voor een vlekkeloze overgang van ruwbouw naar de afwerkingsfase van je project. 

 

Heb je pleisterwerken gepland en kies je ervoor om beroep te doen op ervaren vakmannen uit de Kempen?

Contacteer dan Bezettingswerken Guy Eykens en zonen bvba voor meer informatie.  Wij maken graag een afspraak om alles te bespreken en om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Neem contact met ons op

In een bouwproces is het kostenplaatje belangrijk om in de gaten te houden. Bezorg ons je meetstaat van de architect of bouwplan en we maken een eerste prijsindicatie met onze eenheidsprijzen. 

traditionele 

bezetting

stucanet

cementeren

stucplaat

© Copyright 2020 Bezettingswerken Guy Eykens & Zonen bvba